Skip to main content
Vuoden Kokki 2021 on Kim Päivästö Ravintola Inarista Helsingistä, ja Vuoden Tarjoilija 2021 on Henna Kolehmainen Ravinteli Huberista Tampereelta. Finaali käytiin 29.–30.10. Helsingin Messukeskuksessa Viinikylä-kokonaisuudessa, joka järjestettiin Helsingin Kirjamessujen yhteydessä. Tuoreet suomenmestarit palkittiin apurahoin. Vuoden Kokin palkitsi Suomen Messusäätiö 10 000 euron stipendillä. Vuoden Tarjoilijan 10 000 euron stipendin myönsi MaRa ry:n Henrik Bitten stipendirahasto. Voittajien edustusvuosi tulee sisältämään paljon mielenkiintoisia yhteistyötilaisuuksia niin kilpailujen virallisten yhteistyötahojen kuin muidenkin ravintola-alan toimijoiden kanssa. Seuraa Vuoden Kokin ja Vuoden Tarjoilijan matkaa: www.vuodenkokki.fi Instagram: @vuodenkokki Instagram: @vuodentarjoilija LinkedIn Kuvia finaalista löydät kisan kuvapankista.
Kia

Author Kia

More posts by Kia