Vuoden Kokki 2021 on Kim Päivästö Ravintola Inarista Helsingistä, ja Vuoden Tarjoilija 2021 on Henna Kolehmainen Ravinteli Huberista Tampereelta. Finaali käytiin 29.–30.10. Helsingin Messukeskuksessa Viinikylä-kokonaisuudessa, joka järjestettiin Helsingin Kirjamessujen yhteydessä.
Tuoreet suomenmestarit palkittiin apurahoin. Vuoden Kokin palkitsi Suomen Messusäätiö 10 000 euron stipendillä. Vuoden Tarjoilijan 10 000 euron stipendin myönsi MaRa ry:n Henrik Bitten stipendirahasto.
Voittajien edustusvuosi tulee sisältämään paljon mielenkiintoisia yhteistyötilaisuuksia niin kilpailujen virallisten yhteistyötahojen kuin muidenkin ravintola-alan toimijoiden kanssa.
Seuraa Vuoden Kokin ja Vuoden Tarjoilijan matkaa:
www.vuodenkokki.fi
Instagram: @vuodenkokki
Instagram: @vuodentarjoilija
LinkedIn
Kuvia finaalista löydät kisan kuvapankista.