Vuoden Kokki

Vuoden Kokki

Alan merkittävin tapahtuma on taas täällä!

Haluatko mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi?

Oletko Sinä seuraava Vuoden Kokki?

Vuoden Kokki 2021 -finalistit ovat:

Alfred Tallberg – Ravintola Shelter/Helsinki
Jonathan Slotte – Ravintola Palace/Helsinki
Kim Päivästö – Ravintola Inari/Helsinki
Sami Sorvoja – Kuokkalan Kartano/Jyväskylä
Jarkko Pulkkinen – Finnjävel Salonki/Helsinki
Anssi Riihimäki – Ravintola Aihki/Pyhä
Ville Korhonen – Ravintola Savoy/Helsinki
Jaakko Hämeenkorpi – Bistro Sinne/Porvoo
Alex Kallträsk – Restaurant HEJM/Vaasa
Simon Selin – Restaurant HEJM/Vaasa

Jokainen finalisti saa itselleen kesän ajaksi mentorin, joka tukee, ohjaa ja kannustaa finalistejä kesän aikana kohti finaalia.

Vuoden Kokki -kisan finaali kilpaillaan 29. – 30.10.2021 Viini- ja Ruokatapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa.

Voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön myöntämällä 10 000 euron apurahalla,  jonka avulla voi kehittää omaa ammattitaitoaan. Lisäksi voittaja pääsee toteuttamaan erilaisia edustustehtäviä ja yhteistöitä elintarvikealan toimijoiden kanssa!

Kilpailun pääjärjestäjänä toimii Wihuri Metro-tukku yhdessä Vuoden Kokki Akatemian ja laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Voimassa olevat koronarajoitukset huomioidaan tapahtumissa.

Vuoden Kokki Akatemian puheenjohtajana toimii Henry Tikkanen. Akatemia muodostuu aiemmista Vuoden Kokki -kilpailun voittajista.

Akatemian tehtävänä on kehittää entisestään  kilpailun ammatillista sisältöä.  Kilpailukauden kilpailujohtaja sekä päätuomari valitaan Akatemian jäsenistä.

Seuraa Vuoden Kokkia

täällä, Facebookissa ja Instagramissa
#vuodenkokki #vuodenkokki2021 #ruokakulttuuri #suomenparaskokki

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

  

Yhteistyökumppanit

   

Laurea

mara  mtk

puljonki logo