Vuoden Kokki 2022 kilpailun semifinalistit ovat selvillä!

 

Vuoden Kokki

 

Vuoden Kokki 2022 semifinalistit ovat:
Ville Neulanen, Ravintola Smör, Turku
Kim Mustonen, Resraurant AOC, Kööpenhamina
Miika Keskitalo, Ravinteli Vintti, Hämeenlinna
Markus Rydenfelt, Ravintola Kielo, Joensuu
Alfred Tallberg, Adlerfelt, Helsinki
Simo Harrivaara, Sanchōme, Helsinki
Tomi Kuivasniemi, Lapland Hotels Areena, Tampere
Jarkko Pulkkinen, Ellivuori Resort, Sastamala
Jonathan Slotte, Palace Restaurant, Helsinki
Cecilia Hurmerinta, Kaaren Kauppakeskuksen Ravintolat, Helsinki
Kim Slotte, Lapland Hotels Areena, Tampere
Janne Keskevaari, Ravintola Grön, Helsinki
Simon Selin, Restaurant HEJM, Vaasa
Mikko Lahtinen, Ravintola SicaPelle, Porvoo
Teemu Boman, Levain-ravintolat/BW-Restaurants ,Helsinki
Tobias Malm, Restaurant HEJM, Vaasa

 

 

Tuleva voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön 10 000 euron apurahalla oman ammattitaidon kehittämistä varten. Edustusvuoden aikana voittaja pääsee myös tekemään yhteistöitä alan toimijoiden kanssa.

Vuoden Kokki -semifinaali kilpaillaan 9.-17.5 välisenä aikana Suomessa. Tuomaristo kiertää maistamassa kilpailuannokset joko kilpailijan työpaikalla tai muussa sovitussa paikassa. Semifinaaliin eteni kuusitoista (16) kilpailijaa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli kolmekymmentäseitsemän (37)

Seuraa Vuoden Kokkia
Facebookissa ja Instagramissa
LinkedInissä
#vuodenkokki #vuodenkokkijavuodentarjoilija #ruokakulttuuri #suomenparaskokki #palvelukulttuuri

Yhteistyökumppanit