Meillä on ilo kutsua Teidät Vuoden Kokki- ja Tarjoilija 2018 -kilpailun VIP-vieraaksi nauttimaan herkullisesta kahden ruokalajin lounaasta, ruokajuomista, upeasta asiakaspalvelusta sekä kisatunnelmasta aitiopaikalta!
Sisäänkäynti: Helsingin Messukeskus, eteläinen sisäänkäynti
Paikka: Vuoden Kokki- ja Tarjoilija -kisa-alue, halli 6
Kilpailulounaalla huomioitavaa:
- Vieraiden tulee rekisteröityä ennen tapahtumaa osoitteessa
https://visit.messukeskus.com/registration/Registration/RegistrationForm - Kilpailulounaalle on varattava aikaa semifinaalissa 2,5 tuntia ja finaalissa 3,5 tuntia.
- Vieraat nauttivat hyvistä ruuista, juomista, palvelusta ja seurasta, mutta heidän ei tarvitse osallistua kilpailun viralliseen arviointiin. Sen tekee tuomaristo.
- Kutsussa mainitun aikataulun noudattaminen on tärkeää kilpailun minuuttiaikataulun vuoksi. Tullessasi voit jättää takkisi Messukeskuksen naulakkoon.
- Kilpailumenujen raaka-aineet on määrätty etukäteen kilpailusääntöjen mukaisesti. Siksi emme pysty huomioimaan erityisruokavalioita tai -toiveita.
- Kilpailutilanteen luonteeseen kuuluu, että tarjoilija tarjoaa kaikki kilpailun tehtävänantoon kuuluvat annokset ja juomat. Vieraan ei tarvitse nauttia kaikkea hänelle tarjoiltua.
- Asiakkaat ovat oleellinen osa kilpailua. Toivomme, että viihdyt ja saat uusia kokemuksia.
- Jos voit, jätä auto kotiin.
Ilmoittautuminen: perjantaihin 2.3.2018 mennessä:
mirjami.willman@elo-saatio.fi, 044-44 44 4444
Peruutus: Mikäli joudutte peruuttamaan paikkanne, ilmoitattehan meille viipymättä
Mirjami Mimmi Willman, mirjami.willman@elo-saatio.fi
044-44 44 4444
Tulo-ohjeet: http://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/
Tervetuloa mukaan kokemaan ainutlaatuinen elämys!
Kirsi Yazan
Kilpailukoordinaattori
+358 50 439 3883
kirsi.yazan@elo-saatio.fi