Skip to main content

Meillä on ilo kutsua Teidät Vuoden Kokki- ja Tarjoilija 2018 -kilpailun VIP-vieraaksi nauttimaan herkullisesta kahden ruokalajin lounaasta, ruokajuomista, upeasta asiakaspalvelusta sekä kisatunnelmasta aitiopaikalta!

Sisäänkäynti: Helsingin Messukeskus, eteläinen sisäänkäynti
Paikka: Vuoden Kokki- ja Tarjoilija -kisa-alue, halli 6

Kilpailulounaalla huomioitavaa:

  1. Vieraiden tulee rekisteröityä ennen tapahtumaa osoitteessa
    https://visit.messukeskus.com/registration/Registration/RegistrationForm
  2. Kilpailulounaalle on varattava aikaa semifinaalissa 2,5 tuntia ja finaalissa 3,5 tuntia.
  3. Vieraat nauttivat hyvistä ruuista, juomista, palvelusta ja seurasta, mutta heidän ei tarvitse osallistua kilpailun viralliseen arviointiin. Sen tekee tuomaristo.
  4. Kutsussa mainitun aikataulun noudattaminen on tärkeää kilpailun minuuttiaikataulun vuoksi. Tullessasi voit jättää takkisi Messukeskuksen naulakkoon.
  5. Kilpailumenujen raaka-aineet on määrätty etukäteen kilpailusääntöjen mukaisesti. Siksi emme pysty huomioimaan erityisruokavalioita tai -toiveita.
  6. Kilpailutilanteen luonteeseen kuuluu, että tarjoilija tarjoaa kaikki kilpailun tehtävänantoon kuuluvat annokset ja juomat. Vieraan ei tarvitse nauttia kaikkea hänelle tarjoiltua.
  7. Asiakkaat ovat oleellinen osa kilpailua. Toivomme, että viihdyt ja saat uusia kokemuksia.
  8. Jos voit, jätä auto kotiin.

Ilmoittautuminen: perjantaihin 2.3.2018 mennessä:
mirjami.willman@elo-saatio.fi, 044-44 44 4444

Peruutus: Mikäli joudutte peruuttamaan paikkanne, ilmoitattehan meille viipymättä
Mirjami Mimmi Willman, mirjami.willman@elo-saatio.fi
044-44 44 4444

 

Tulo-ohjeet: http://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/

Tervetuloa mukaan kokemaan ainutlaatuinen elämys!

Kirsi Yazan
Kilpailukoordinaattori
+358 50 439 3883
kirsi.yazan@elo-saatio.fi

 

ELO

Author ELO

More posts by ELO