Skip to main content

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden uusi pääyhteistyökumppani Arla Pro arvostaa ravintola-alan suomenmestaruuskilpailuiden alalle tuomaa nostetta ja vilkasta keskustelua.

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut keräävät alan kovimpia tekijöitä kamppailemaan suomenmestaruuksista sekä järjestämään vuosi vuodelta parempia kilpailuja. Pääyhteistyökumppanit Wihuri Metro-tukku, Viking Line, Metos ja Messukeskus ovat nyt saaneet joukkoonsa tunnetun foodservice-alan toimijan Arla Pron.

”Meille Arla Prolla on ilo ja kunnia aloittaa Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen pääyhteistyökumppanina. On hienoa päästä mukaan edistämään suomalaista ruoka- ja ravintolakulttuuria yhdessä. Arvostamme molemmissa kilpailuissa nähtävää kunnianhimoa, luovuutta ja yksityiskohtien huomiointia”, kertoo Arla Oy:n markkinointipäällikkö (Foodservice) Kaisa Kivistö.

Arla Prolle kumppanuus on tärkeä, koska Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut tuovat ympäri vuoden esille ravintola-alalle merkittäviä asioita.

”Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija ovat arvostettuja kilpailuja ja verkostoitumistapahtumia. Ne pitävät yllä keskustelua alan osaamisesta koko vuoden. Alan ammattilaisille nämä kilpailut ovat merkkipaaluja ja ponnahduslautoja eteenpäin uralla”, sanoo Kivistö.

Muut pääyhteistyökumppanit toivottavat Arla Pron lämpimästi tervetulleeksi Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen taustajoukkoihin.

”Arla on varmasti kumppani, jonka kanssa pääsemme tekemään vaikuttavaa yhteistyötä Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa. Olemme erittäin iloisia, että saamme yhdessä kehittää alan ykköstapahtumaa eteenpäin sekä tapahtumabrändien että konseptien osalta”, kertoo myös kilpailun pääjärjestäjänä toimivan Wihuri Metro-tukun valikoima- ja markkinointipäällikkö Emilia Santavuori.

Lisätietojen antajat:
Arla Oy
Kaisa Kivistö
Markkinointipäällikkö, Foodservice
+358 50 330 7467
kaisa.kivisto@arlafoods.com

Wihuri Metro-tukku
Emilia Santavuori
Valikoima- ja markkinointijohtaja
+358 44 284 2855
emilia.santavuori@wihuri.fi

Kia

Author Kia

More posts by Kia