Skip to main content

Turun Logomossa tiistai-iltana julkistettiin Vuoden Kokki 2025- ja Vuoden Tarjoilija 2025 -finalistit semifinaalien päätyttyä. Kuusi kokkia ja kuusi tarjoilijaa selvittivät tiensä lokakuun finaaleihin kilpailemaan alan suomenmestaruuksista.

Osana Turun Maku -tapahtumaa käytiin Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen semifinaalit 27.5.2025.

Vuoden Kokki 2025 -finalistit ovat:
Piero Silvani, Bistro Ego
Tobias Malm, Restaurant HEJM
Zhao Wen (Gordon) Yam, Restaurant Grön
Otto Hietamies, Lapland Hotels Bulevardi, Kulta kitchen
Ville Neulanen, Ravintola Emo
Miika Keskitalo, Ravintola Scolare

Vuoden Tarjoilija 2025 -finalistit ovat:
Leeni Hyvärinen, Freelancer
Kelvin Tse, Restaurant Grön
Sallamari Pietilä, Vintero
Katrina Laitinen, BasBas Kulma Oy
Emilia Salminen, Ravintola Pöllöwaari
Alma Syrjänen, Bon Group Oy

Finaalit käydään lokakuussa Viini & Ruoka -tapahtuman yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa. Tänä vuonna vietetään Vuoden Kokki -kilpailun 30-vuotisjuhlavuotta, mikä tekee kilpailusta erityisen. 

Kia

Author Kia

More posts by Kia