Vuoden Tarjoilija 2025 alkukilpailutehtävä

Tehtävän sisältö 

Hakijan tulee laatia kirjallinen suunnitelma neljän (4) ruokalajin juhlamenusta, jossa: 

  • Jokainen ruokalaji on huolellisesti mietitty ja juhlavuutta korostava. 
  • Jokaiselle ruokalajille on valittu oma juomaparitus. 
  • Juomavalinnat ovat perusteltuja sekä makujen yhteensopivuuden, että mahdollisen lisämyynnin näkökulmasta. 

Lisäksi hakijan tulee: 

  • Toteuttaa menulle ja juomapareille sopiva kattaus. 
  • Kuvata valmis kattaus ja liittää kuva osaksi tehtävän palautusta.  Tiedostoon ei liitetä mitään ylimääräisiä kuvia, logoja, ruudukoita, taulukoita tai mitään muuta ylimääräistä. Tiedostossa tulee olla kirjoitettuna vain ennakkotehtävässä ohjeistettu kilpailutehtävä.  
  • Kirjallisesti kuvata kattaus ja sen tarkoituksenmukaisuus juhlamenulle. 

Palautusohjeet 

  • Tehtävä tulee palauttaa Word-tiedostona, joka sisältää kaikki kuvat ja tekstit. 
  • Hakuaika esikarsintaan on 21.2.–31.3.2025 klo 18.00 asti. 

Kilpailun eteneminen 

  • Esikarsinnoista jatkaa kaksitoista (12) kilpailijaa semifinaaliin, joka järjestetään tiistaina 27.5.2025 Turussa. 
  • Vuoden Tarjoilija -finaali järjestetään lokakuussa Helsingin Messukeskuksessa Ruoka- ja Viinimessuilla. 
  • Finaaliin etenee kuusi (6) kilpailijaa. 

Hakijan tulee suorittaa hakutehtävät määriteltynä hakuaikana. Kilpailijoihin ollaan yhteydessä sähköisesti.

Kilpailuun osallistuva on vastuussa itse kustannuksista, joita syntyy kilpailun osalta Finaaliin asti.

Jos hakemuksesi palauttamisen kanssa on ongelmia, toimita kaikki lomakkeessa pyydetyt tiedot sekä vaaditut liitteet sähköpostitse osoitteeseen metro.markkinointi@wihuri.fi

Tästä hakulomakkeeseen

Onnea matkaan kaikille osallistujille! 

Kilpailun säännöt