Skip to main content

 

Vuoden Tarjoilija 2017 Ronny Malmberg viettää viimeisiä viikkoja Suomessa tänä vuonna. Kesäkuun alussa Ronny muuttaa Australiaan ja aloittaa työt Sydneyssä Tomi Björckin ja Samuel Colen omistamassa ravintola Blancassa. 

”Ai jännittääkö? Kyllä! Ensiksi koko homma oli pelkkä haave kaukaisessa tulevaisuudessa, mutta nyt se on ihan oikeasti edessä! Odotuksissa on mahtavia uusia ystäviä, kollegoita, kansainvälistymistä ja englannin kielen hiomista. Ennen kaikkea odotan odottamatonta!

Tunnelma alkaa nyt jo olemaan huipussaan! Kaikki käytännön järjestelyt on tehty, joten voin keskittyä vielä Farangin ja seuraajani hyvinvointiin ja perehdyttämiseen!

Aina sitä lähtiessään jättää jotakin taakseen, joka sitoo omalle mukavuusalueelle. Se on tapa, joka tulee luonnostaan ja sitä onkin hyvä rikkoa välillä. Kokemusta ja oppimäärää karttuu mielestäni parhaiten, kun on hieman varpaillaan ja astuu omalle epämukavuusalueelleen!

Pitkän aikaa olen itsekin ajatusta pyöritellyt mielessäni, että ulkomaille on päästävä hommiin ”vielä kun kerkee”. 30 ikävuotta koputtelee ovella eikä työviisumi irtoa enää sen jälkeen, joten päätös oli tehtävä – laitetaan Suomi vuodeksi tauolle ja antaa Australian valloituksen alkaa!

Vuoden Tarjoilija 2017 Ronny Malmberg / Kuva Emilia Kangasluoma 

Vuoden Tarjoilija 2018 Nooralla on varmasti mahtava vuosi edessä! Täysipäiväisen työn ohella kannattaa kalenteroida itsensä ajoissa, jottei synny päällekkäisyyksiä eri velvoitteiden kesken. Lisäksi Noora, pidä huolta siitä, että vapaa-aikaa on riittävästi sillä tehokkainkin Vuoden Tarjoilija, duunari ja multitaaskaaja tarvitsee aikaa perheelle, ystäville ja urheilulle! Sitten, kun haluat rauhoittua hetken pitempään, niin pidä välivuosi ja tuu moikkaamaan mua Ausseihin!”


Vuoden Tarjoilija 2018 Noora Sipilä / Kuva Oscar Granqvist 

Artikkelikuva Aino Huovio
ELO

Author ELO

More posts by ELO