Skip to main content

Kokkien suomenmestaruuskilpailu Vuoden Kokki ja tarjoilijoiden kilpailu Vuoden Tarjoilija järjestetään ensi keväänä Messukeskuksen Kevätmessuilla. Samalla myös Lähiruoka & Luomu -tapahtuma vaihtaa paikkaa Lapsimessujen yhteydestä Kevätmessujen osaksi. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut järjestää ELO – Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kilpailut pidetään 26.-27.3.2015.

Kokki- ja tarjoilijakilpailuiden areena vaihtuu koti-, puutarha ja mökkiteemaisen Kevätmessukokonaisuuden yhteyteen. Ensi keväänä Messukeskuksessa vietetään Kevätpuutarha-, Oma Koti-, OmaMökki-, Sisusta- ja Lähiruoka & Luomu -messuja.
Kävijä pääsee tutustumaan kaikkiin tapahtumiin — myös kokki- ja tarjoilijakilpailuihin — samalla sisäänpääsymaksulla.

– Kevätmessujen yhteyteen siirtynyt kilpailu tarjoaa meille uudenlaisia mahdollisuuksia sekä kilpailuun että kilpailuareenalla järjestettävään muuhun ohjelmaan. Voimme tarjota kesän ensimmäiset grillibileet ja puutarhajuhlat. Ja muutenkin keittiöissä tuoksuvat suomalaisen puutarhan yrtit, kertoo ELO-säätiön johtaja Seija Kurunmäki.

Vuoden Kokki -kilpailun johtajana toimii Henry Tikkanen, Vuoden Kokki 2001. Vuoden Tarjoilija -kilpailun johtajana on Toni Yksjärvi, Vuoden Tarjoilija 2014. Kilpailut järjestää ELO – Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö. Messukeskus on Vuoden Kokki -kilpailun pääsponsori ja Suomen Messusäätiö lahjoittaa Vuoden Kokki -kilpailun rahapalkinnot. Muut kilpailun pääsponsorit ovat Metos ja Valio. Lisäksi kilpailua tukevat monet ruoka-, juoma- ja keittiötarvikebrändit.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut järjestetään vuosittain Messukeskuksessa, parillisina vuosina Gastro Helsinki -ammattitapahtuman yhteydessä ja parittomina vuosina Kevätmessujen yhteydessä. Kevätmessut -tapahtumakokonaisuuden järjestää Messukeskus.

Lisätietoja:
Johanna Suni, tiedottaja, Messukeskus
+358 40 515 4216
johanna.suni@messukeskus.com

Sini Garam, projektipäällikkö, ELO-säätiö
+358 50 5870 929
sini.garam@elo-saatio.fi
___________________________________________________________________________

Kevätmessut Messukeskuksessa 26.-29.3.2015. Samalla lipulla viisi tapahtumaa: Kevätpuutarha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta! ja Lähiruoka & Luomu.
Tapahtumat järjestää Messukeskus. Samaan aikaan kilpaillaan Elo-säätiön Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut 26.-27.3. Messut on avoinna to-pe klo 10-18, la klo 9-18 ja su klo 10-17. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.
www.kevatmessut.fi

Tapahtumakuvia vapaasti käytettäväksi: http://mediabank.messukeskus.com

ELO

Author ELO

More posts by ELO