Skip to main content


Vuoden Kokki 2022- ja Vuoden Tarjoilija 2022 -finalistit pääsevät antamaan kaikkensa 27.–29.10.2022, kun ravintola-alan arvostetuimmat kisat huipentuvat yllätyksellisiin finaalitehtäviin ja lopulta voittajien kruunaamiseen.

Kisa-alueella katsojat saavat kurkistaa kulisseihin ja nähdä, mitä kaikkea ammattilaiset taikovat keittiössä ja salin puolella kisatessaan suomenmestaruuksista. Varaa siis aikaa torstaista lauantaihin, jolloin ravintola-alan ammattilaiset ovat liekeissä.

Vuoden Tarjoilija -finaalin tehtäviä pääsee jännittämään sekä torstaina että perjantaina. Vuoden Kokki -finalistit ovat kisatehtävien kimpussa perjantain ja lauantain. Lauantai-iltana kolmen päivän kisajännitys vaihtuu voiton huumaksi, kun sekä Vuoden Kokki 2022- että Vuoden Tarjoilija 2022 -voittajat julkistetaan.

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen pääjärjestäjänä toimii Wihuri Metro-tukku muiden yhteistyökumppanien kanssa. Finaalit käydään Viini & Ruoka -messujen yhteydessä Messukeskuksessa, mutta messuista poiketen ne kestävät vain torstaista lauantaihin.

Tervetuloa seuraamaan kisoja Messukeskukseen lokakuun lopussa!

Heli Kähkölä

Author Heli Kähkölä

More posts by Heli Kähkölä