Skip to main content

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävän Vuoden Kokki –kilpailun pääyhteistyökumppanit ovat Valio, Metos ja Messukeskus. Tänä vuonna uusina kumppaneina kevätmessuilla pidettäviin kilpailuihin lähtivät Huutokosken Arvo-Kala Oy, Famifarm Oy (Järvikylän). Vuoden Kokki- ja Tarjoilija-kilpailujen pitkäaikaisia kumppaneita ovat E. Ahlström, HKScan, Heinon Tukku, Santa Maria, Iittala, Hackman, Astiavuokraus Jubilee, KiiltoClean, À la Carte –kirjat, Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry, Ravintolakoulu Perho, Stadin ammattiopisto, Pajunen, Palvelualojen ammattiliitto PAM, Aromilehti, Viinilehti ja Vitriini. Vuoden Kokki -ja Tarjoilija-kilpailussa Kevätmessuilla ovat yhteistyökumppaneina myös Kekkilä ja Duni.

Vuoden Tarjoilija-kilpailun tekevät mahdolliseksi erityisesti Winestate, Pernod Ricard, Hartwall ja Paulig.

Vuoden Tarjoilija –erikoispalkinnot saadaan tänä vuonna Henrik Bitten rahastolta,  joka lahjoittaa 5000€ voittajalle, 3000€ toiseksi tulleelle ja 2000€ kolmannelle sijalle yltäneelle tarjoilijalle. Lisäksi Vuoden Tarjoilija saa ELO-säätiöltä korvauksen yhteistyökumppanityöstä.

Vuoden Kokki-erikoispalkinnot (5000€, 3000€ ja 2000€) lahjoittaa Suomen Messusäätiö. Lisäksi Vuoden Kokki saa ELO-säätiöltä kertakorvauksen  yhteistyökumppanityöstä.

Vuoden Kokki  2015 ja Vuoden Tarjoilija 2015  saavat  yhteistyökumppaneitten tarjoamia matka- ja tavarapalkintoja, mm.:

Torres (Winestate) tarjoaa Vuoden Tarjoilijalle viikon viinimatkan Barcelonaan keväällä 2015, myös Vuoden Kokki saa syksyllä 2015 kolmen päivän matkan Espanjaan

Pernod Ricard tarjoaa parhaan palvelukokemuksen tuottaneelle tarjoilijalle ”viskimatkan” Irlantiin Jamesonin tehtaalle (lisätietoja tulossa).

-ELO-säätiö yhteistyökumppaneineen tarjoaa Vuoden Tarjoilija 3. sijan saaneelle ruoka- ja juomakulttuurimatkan Tampereelle (lisätietoja tulossa). Sama setti on luvassa Vuoden Kokki 3. sijan voittaneelle.

-Paulig, EAhlström ja Iittala ovat varustautuneet erikoispalkinnoilla.

Lisätietoja:
Seija Kurunmäki
0400-460894
seija.kurunmaki@elo-saatio.fi

ELO

Author ELO

More posts by ELO