Skip to main content

Vuoden Kokki 2015 tuomarit:
Sasu Laukkonen, Ravintola Chef and Sommellier (päätuomari)
John Kofod Pedersen,  Sortebro Kro, Tanska, Kööpenhamina
Sturla Birgisson, Heitt og Kalt, Islanti, Reykjavik
Tommy Myllymäki, Sjön, Ruotsi, Tukholma
Markus Aremo, Suomen Gastronomian Akatemia
Ari Ruoho, Ravintola Nokka
Keittiötuomarit:
Sampo Kantele, Ravintolakoulu Perho
Heikki Härmä, Silja Serenade
Mikko Martikainen, Stadin Ammattiopisto

Vuoden Tarjoilija 2015 tuomarit:
Janne Marin, Uniq Drinks Finland (päätuomari)
Samuil Angelov, Ravintola Muru
Sanna Gullsten, Ravintola Kaskis
Aki Summanen, Vindirekt
Anna Hakala, Pernod Ricard
Riika Lukkarinen, BW Restaurants
Ida-Maria Huuhtanen, Gastrobar EMO
Nadja Plosila, Hartwall
Emmi Kinnunen, Paulig
Maria Suihkonen, Hullu Poro
Kirsi Heikkilä, Avecra
Emma Llorens, Winestate
Aisling Byrne, Jameson, Pernod Ricard
Nienke Marloes Hofkamp, Alankomaat, Amsterdam
Brian Jensen, Almanak, Tanska, Kööpenhamina

Bocuse d´Or karsinta 2015 tuomarit:
Filip Langhof, Ravintola Ask (päätuomari)
Marko Laine, Suomen Nestlé Oy
John Kofod Pedersen, Sortebro Kro, Tanska, Kööpenhamina
Sturla Birgisson, Heitt og Kalt, Islanti, Reykjavik
Tommy Myllymäki, Sjön, Ruotsi, Tukholma
Matti Jämsen, kunniatuomari

Bocuse d´Or Keittiötuomarit:
Sampo Kantele, Ravintolakoulu Perho
Akis Staboulis, Ravintolakoulu Perho

 

ELO

Author ELO

More posts by ELO