Vuoden Kokki 2024 Simo Harrivaara saapuu Ravintola OOBUun 7.-8.2.2025.
Simo on elänyt ja hengittänyt Helsingin ravintolamaailmaa yli 15 vuoden ajan. Jatkuvaa kehittymistä rakastavan miehen ruokafilosofian ytimessä on tunteita herättävä, onnelliseksi tekevä ja mielellään muiden kanssa jaettava ruoka. Ravintola-alaa syvällisesti ymmärtävä ja kehittävä Simo on työssään Hiiohoin keittiöpäällikkönä kiinnostunut vastuullisuudesta, raaka-aineiden laadusta ja alkuperästä sekä hävikin minimoinnista. Oman yrityksensä kautta Simo tekee myös muun muassa ruokakuvauksia, private dining -tilaisuuksia sekä ruokakonsultaatiota.
MENU 7.-8.2.2025
✨️ Hauki-Crudo, kampasimpukkaa ja kaffirlimeä
✨️ Luuydin-chawanmushi
✨️ Ankankoipiragu, perunavaahtoa ja fenkolia
✨️ Sahramirisottoa, hummeria ja sitruksia
✨️ Teriyaki-paahdettua helmikanaa, maa-artisokkaa ja Foyot-kastiketta
✨️ Baked Alaska
KATTAUKSET
~ Perjantai 7.2.2025 klo 18:30
~ Lauantai 8.2.2025 klo 15:30 ja 19:00
Hinta 175€ /hlö sisältäen 6 ruokalajin maistelumenun sekä viinipaketin. (Chaîne des Rôtisseurs jäsenkortilla 157,50€). Varaa paikkasi osoitteessa oobu.fi tai TableOnlinen kautta. Paikkoja on rajoitetusti. Ravintola OOBU tekee kokkivierailut yhteistyössä Wihuri Metro-tukun kanssa.