Skip to main content

Vuoden Kokki 2017 -semifinalistit valitaan marraskuun aikana. Hakuaikaa on 31.10.2016 asti. Kaikkien hakijoiden ennakkotehtävät laitetaan nimettöminä tuomaristolle, joka valitsee 15 parasta Matka -messuilla käytävään semifinaaliin.

Semifinalistit valitsee arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu seuraavista henkilöistä:

Jarmo Vähä-savo, (Taitotalo Kongressikeskus), Tomi Björck, (BW restaurants, Sydney Australia), Jouni Toivanen, (Jåuni Oy) , Sauli Kemppainen, Jaakko Sorsa, (Ravintola FINDS, Hongkong), Hans Välimäki, Toni Kostian, (Grön, Vuoden Kokki 2016), Mika Roito, (Ravintolat Bertha ja Huber), Kim Öhman, (Chef&owner Farang Stockholm, Jim Lim Stockholm), Tero Mäntykangas, (Lapland Hotels), Ilkka Isotalo, (Ravintola C Tampere) ja Kim Mikkola (Chef & Sommelier)

Vuoden Kokki 2017 -alkukilpailun tehtävänä on valmistaa moderni lämmin annos. Suomi täyttää ensi vuonna 100 vuotta, joten annoksen tulee olla kunnianosoitus kotimaisille raaka-aineille ja suomalaisuudelle. Semifinaaliin valitaan 15 parasta reseptien ja kuvien perusteella sekä yksi villillä kortilla Instagramin kautta. Valitut kilpailijat valmistavat
esikarsintavaiheen kuvaa ja reseptiä vastaavaan annoksen semifinaalissa.
Semifinaalit käydään tammikuussa 2017 Matkamessuilla Helsingin
Messukeskuksessa, joista kahdeksan parasta eteneen finaaliin. Molempien
semifinaalipäivien voittajat pääsevät suoraan finaaliin. Loput kuusi valitaan
pisteiden perusteella jatkoon ja julkistetaan helmikuun alussa. Finaali pidetään 10.4.2017 Peurungan Raflamessuilla.
. . .
Vuoden Kokki on ravintola-alan arvostettu suomenmestaruuskilpailu, jota on
järjestetty jo vuodesta 1995. Tänä vuonna kilpailut pidetään kahdessa
osassa: Semifinaali pidetään Helsingin Messukeskuksessa Matkamessuilla
20.-21.1.2017 ja finaalitaisto 10.4.2017 Peurungan Raflamessuille.
#Vuodenkokki #vuodenkokki2017 #matkamessut
Lue lisää:
www.vuodenkokki.fi
www.facebook.com/vuodenkokki
www.elo-saatio.fi/hae-vuoden-kokki-kilpailuun

 

Kia

Author Kia

More posts by Kia