Skip to main content

Farmarissa Seinäjoella 14.-17.6.2017 Syödään isosti yhdessä. – Maatalousnäyttelyissä ruokailut ovat aina olleet valtavan isoja yhteisiä ruokahetkiä, joissa on oma leppoisa ja rento tunnelma. Näyttelyvieraita saapuu koko Suomesta. Tästä syntyi ajatuksemme järjestää Farmariin ja muihin tämän vuoden isoihin näyttelyihimme Suurin ikinä Syödään yhdessä -tapahtumien sarja. Suurin ikinä on osa juhlavuottamme, jolloin juhlimme 100-vuotiasta Suomea ja 220-vuotista ProAgriaa, kertoo ProAgria Keskusten Liiton markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila.

Suurin ikinä -Syödään yhdessä ruokahetkiin on helppo osallistua Farmarissa, koska suuri näyttelykävijämäärä takaa sen, että koskaan ei tarvitse syödä yksin. – Suomi 100 -juhlavuonna on paljon tapahtumia, joissa syödään yhdessä. Tutkimukset osoittavat, että yhdessä syömisen tapa on vähentynyt vuosien aikana, vaikka halu kokoontua saman pöydän ääreen on tallella, kertoo Syödään yhdessä-hanketta vetävän Elo-säätiön toimitusjohtaja Seija Kurunmäki. – On riemastuttavaa, että Etelä-Pohjanmaan Farmarissa syödään yhdessä isosti, siitä syntyy monia mukavia kohtaamisia, Seija iloitsee.

Suurin ikinä Syödään yhdessä- tapahtumaan voi osallistua kaikissa Farmarin ruokapaikoissa. Tässä kolme vinkkiä, mitä voi käytännössä tehdä:

  • Etsi pöytä, jossa on jo muuta väkeä ja tee itsesi tutuksi
  • Kun kulkija etsii paikkaa, vinkkaa ja pyydä omaan pöytääsi, tai seurueesi pöytään
  • Ole sinä se, joka aloitat puheen vaikka säästä, näyttelystä, kotipaikastasi, suosikkiruuastasi muun pöytäseurueen kanssa, kun joku alkaa, niin muut kyllä jatkaa
  • Ota yhteiskuva ja laita someen #syödäänyhdessä

Kuvista kertyy yhteinen tarina Suurin ikinä -Syödään yhdessä tapahtumasta, jota voi käydä katsomassa Syödään yhdessä, ProAgria, Farmarin tai Fazerin somekanavista.

Kotimaista ruokaa moneen makuun

Suurin ikinä – Syödään yhdessä ruokapaikkoja Farmarissa on monia, joista voi valita mieleisensä ja oman maun mukaan, istahtaa alas tai nauttia antimia pystybaarista. Syödään yhdessä voi olla kokonainen ateria tai vain kahvikupillinen messujen vilskeessä. – Näyttelyalueen ravintoloissa ja kahviloissa on tarjolla monenlaisia makuelämyksiä. Messuherkuissa painotetaan kotimaisuutta ja suositaan paikallisia raaka-aineita, kertoo asiakkuusjohtaja Kristiina Ramirez Fazer Food Services Suomesta.

Lisätietoja:

ProAgria Keskusten Liitto, markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, puhelin 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi

ELO-säätiö, johtaja Seija Kurunmäki, puhelin 0400 460894, seija.kurunmaki@elo-saatio.fi

asiakkuusjohtaja Kristiina Ramirez, Fazer Food Services Suomi, puhelin 044 711 9564, kristiina.ramirez@fazer.com, www.fazerfoodservices.fi

www.proagria.fi, www.syodaanyhdessa.fi, www.fazergroup.com, suomifinland100.fi

ProAgria 220-vuotta

Suomen täyttäessä 100 vuotta juhlimme ProAgriassa 220 vuottamme ja juuriamme Suomen Talousseurassa. Tehtäväksemme määritettiin aikanaan Suomen talouden nostaminen maanviljelyksellä, elinkeinoja ja kauppaa kehittämällä. Ensimmäiseksi juurrutimme perunanviljelyn Suomeen. Alusta alkaen toimintaamme on leimannut innostus maatalouteen ja sen kehittämiseen. Vielä tänäänkin sydämemme sykkii suomalaiselle maataloudelle ja ruuantuotannolle. Onnistutaan yhdessä!

ELO

Author ELO

More posts by ELO