Skip to main content

Tänäkin vuonna  Vuoden Tarjoilija- ja Vuoden Kokki –kilpailun voittajakolmikoille on luvassa maineen ja kunnian lisäksi myös loistavat palkinnot.

Vuoden Tarjoilija 2016

  1. PALKINTO
  • Henrik Bitten rahaston apuraha 5000€
  • VIINIMATKA Espanjaan, TORRESIN tilalle Barcelonaan
  • ELO-säätiön apuraha 2500€ ammattitaidon kehittämistä varten
  1. PALKINTO
  • RAHAPALKINTO Henrik Bitten rahasto 3000€
  1. PALKINTO
  • Rahapalkinto Henrik Bitten rahasto 2000€

LISÄKSI ERIKOISPALKINNOT

  • Pernod Ricard lahjoittaa  parhaan palvelukokemuksen tuoneelle erikoispalkinnon: Matka Irlantiin, Jamesonin tehtaalle
  • Paulig tarjoaa voittajille elämyksen kahdelle ravintoloissa.
  • Muitakin palkintoja kumppaneilta luvassa.

 

Vuoden Kokki 2016

  1. PALKINTO
  • Messusäätiön apuraha 6000€ ammattitaidon kehittämistä varten
  • ELO-säätiön apuraha 5000€ koulutusta ja yhteistoimintaa varten
  • Viinimatka Barcelonaan Torresin tarjoamana
  • Vanhat Vuoden Kokit (1995-2015) kruunaavat vastavalitun Vuoden Kokki 2016-voittajan Vuoden Kokki Akatemian jäseneksi, joka saa oikeuden käyttää Kultaista Vuoden Kokki -tunnusta.
  1. PALKINTO
  • Messusäätiön apuraha 3000€
  1. PALKINTO
  • Messusäätiön apuraha 1000€

Erikoispalkinnot

  • Valio lahjoittaa parhaasta pääraaka-aineen käsittelystä vuoden juustot!
  • Paras veitsenkäsittelijä saa E.Ahlströmin lahjoittaman erikoisveitsen.
  • Metos palkitsee kilpailun parhaan assistentin  tuotepalkinnolla.

 

Kiitos yhteistyökumppanit

Uskollisia yhteistyökumppanimme mahdollistavat nämä kilpailut.  Tänä vuonna Vuoden Kokki – ja Vuoden Tarjoilija 2016 -kilpailujen pääyhteistyökumppaneita ovat Metos, Valio ja Messukeskus. Muita yhteistyökumppaneita ovat E. Ahlström, Winestate/Torres, Pernod Ricard Finland, HKScan, Heinon Tukku, Hartwall, Leijona Catering, Paulig, Santa Maria, Continental Foods Finland, Henrik Bitten rahasto/Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry,  Messusäätiö,  Ravintolakoulu Perho, Pajunen ja Taitaja Finland. Lisäksi kisaa tukevat Astiavuokraus Jubilee, Duni, Tallink Silja, Donier Gastronomie, Eskimo Finland, Kiilto Clean, Vihannespörssi, Fazer Food Servises  ja Arvo Kokkonen Oy.

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme mukanaolosta ja palkintolahjoituksista.

Toivomme kaikille kilpailuun osallistuville onnea ja menestystä!

Lisätietoja:
Seija Kurunmäki
0400-460894
seija.kurunmaki@elo-saatio.fi

Bettina

Author Bettina

More posts by Bettina