Suomi100 –juhlavuonna syötiin yhdessä. Ainutlaatuisella gaala -illallisella pääsi seurueen kanssa aikamatkaamaan läpi Suomen historian. Illallisella kietoituivat yhteen Ylioppilastalon ja suomalaisen ruokakulttuurin herkullisimmat tarinat.
Matkaoppaina toimivat Matti Klinge, Lasse Lehtinen, Laura Kolbe, Mika Pantzar, Anni Pelkonen ja Tuuli Kaskinen. Kiedoimme yhteen Ylioppilastalon ja suomalaisen ruokakulttuurin herkullisimmat tarinat. Huippukokkien tiimiä veti palkitun Grönin keittiömestari Vuoden Kokki 2016 Toni Kostian. Oman ruokalajinsa Sinulle valmisti myös Vuoden Kokki 2017 Mattias Åhman, Euroskills voittaja Johan Kurkela, voittoisa Kokkimaajoukkue ja villiruokaan ja Lapin herkkuihin erikoistunut Tero Mäntykangas. Jälkiruoasta vastasi kultamitalijoukkue Fazer Culinary Team.
Illan matkaa luotsasi Mikko Leppilampi ja musiikista vastasi Ylioppilaskunnan laulajien kvartetit.