Skip to main content

Jaana Pelkonen, Vuoden Kokki – ja Tarjoilija -kilpailun 2015 suojelija

”Pidän ravintola-alaa todella tärkeänä, sillä se työllistää paljon mm. nuoria ja edistää suomalaisen ruokakulttuurin tunnettuutta. Lisäksi alassa on huomattavan paljon kasvupotentiaalia. Haluan, että tulevaisuudessa ravintola-alan huippuosaajia arvostetaan ja että poliittisessa päätöksenteossa alan merkitys tunnustetaan. Siksi otin mielelläni suojelijan roolin vastaan. Erityisesti haluan korostaa, että huippuosaajilla on tärkeä rooli koko ravintola-alan kehityksessä”

Jaana avaa  Vuoden Kokki -ja Tarjoilija semifinaalin 26.3. klo 10.00 ja finaalin 27.3. klo 10.00.

Tule mukaan seuraamaan jännittävää semifinaalia, jossa kilpailee 12 kokkia ja 12 tarjoilijaa pääsystä finaaliin. Finaali 27.3. Annokset nousevat klo 11.30 alkaen!

Kia

Author Kia

More posts by Kia