Skip to main content

Perjantaina 30.10. hyvän ruoan ystävät  kokoontuvat nauttimaan huippukokkiemme valmistamaa ruokaa ja makuihin soviteltuja juomia.  Illallisen teema on villiruoka. ELO-säätiön hyväntekeväisyysillallinen järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa.

Syömme yhdessä ja aloitamme valmistautumisen Suomi 100 -juhlavuoteen.

ELO-ILLALLINEN Pörssitalossa, Fabianink. 14, perjantaina 30.10.2015 klo 18–24

  • 18-19  Cocktail ja 98-vuotispuheet Pörssisalissa, Lentävä lautanen-ruokakulttuuripalkintojen jako
  • 19-22  Syömme yhdessä Restaurant Pörssissä
  • 22-24  Musiikkia ja juomia Linnanpihassa

Illan ruokaelämyksistä vastaavat maailmalla menestyneet kokkimme Suomen Bocuse d’Or –edustaja Eero Vottosen johdolla. Suomen Sommelier ry:n pj Samuil Angelov ja Vuoden Tarjoilija 2015 Saara Alander vastaavat juomien harmoniasta.

Gaalan villiä tunnelmaa ovat luomassa Saimi Hoyer, Sami Tallberg, Kari Aihinen ja Villimarjat-kuoro. Elämyshuutokaupassa ja arpajaisissa on Syödään yhdessä -henkisiä palkintoja.

Illallisen raaka-aineet ja juomat ELO-säätiön yhteistyökumppaneilta. Menu paljastetaan syyskuun lopussa.

Illalliskortti 300€ sisältää noin 7 ruokalajin illallisen juomineen (sis.alv). Illan tuotto käytetään ELO-säätiön rahastoon,  jonka avulla vahvistetaan Syödään yhdessä -ilmiötä.

Asu: Iltapuku, smokki tai sata vuotta vanha juhlapuku

Ilmoittaudu 30.9.2015 mennessä ELO-säätiön verkkosivuilla tai info@elo-saatio.fi

Lisätietoja

  • Seija Kurunmäki, 0400 460894
  • Moila Ant-wuorinen, 050 370 4742

Kutsu sinulle
Kutsu ystävälle

Kia

Author Kia

More posts by Kia