Perjantaina 30.10. hyvän ruoan ystävät kokoontuvat nauttimaan huippukokkiemme valmistamaa ruokaa ja makuihin soviteltuja juomia. Illallisen teema on villiruoka. ELO-säätiön hyväntekeväisyysillallinen järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa.
Syömme yhdessä ja aloitamme valmistautumisen Suomi 100 -juhlavuoteen.
ELO-ILLALLINEN Pörssitalossa, Fabianink. 14, perjantaina 30.10.2015 klo 18–24
- 18-19 Cocktail ja 98-vuotispuheet Pörssisalissa, Lentävä lautanen-ruokakulttuuripalkintojen jako
- 19-22 Syömme yhdessä Restaurant Pörssissä
- 22-24 Musiikkia ja juomia Linnanpihassa
Illan ruokaelämyksistä vastaavat maailmalla menestyneet kokkimme Suomen Bocuse d’Or –edustaja Eero Vottosen johdolla. Suomen Sommelier ry:n pj Samuil Angelov ja Vuoden Tarjoilija 2015 Saara Alander vastaavat juomien harmoniasta.
Gaalan villiä tunnelmaa ovat luomassa Saimi Hoyer, Sami Tallberg, Kari Aihinen ja Villimarjat-kuoro. Elämyshuutokaupassa ja arpajaisissa on Syödään yhdessä -henkisiä palkintoja.
Illallisen raaka-aineet ja juomat ELO-säätiön yhteistyökumppaneilta. Menu paljastetaan syyskuun lopussa.
Illalliskortti 300€ sisältää noin 7 ruokalajin illallisen juomineen (sis.alv). Illan tuotto käytetään ELO-säätiön rahastoon, jonka avulla vahvistetaan Syödään yhdessä -ilmiötä.
Asu: Iltapuku, smokki tai sata vuotta vanha juhlapuku
Ilmoittaudu 30.9.2015 mennessä ELO-säätiön verkkosivuilla tai info@elo-saatio.fi
Lisätietoja
- Seija Kurunmäki, 0400 460894
- Moila Ant-wuorinen, 050 370 4742